Společníci pro zdravou grilovací sezónu: kvašené saláty, pasta miso i koření
Přehled nabídky
Vybrat variantu
Grilovací sezóna bez zažívacích těžkostí?
Tak přesně to vás čeká díky dobrotám od Beavia. Dlouhé teplé letní večery vybízí k uspořádání poctivé grilovačky. Pozvěte rodinu a přátelé, rozpalte gril a užijte si nezapomenutelné chuťové kombo grilovaných pochoutek v doprovodu kvašených salátů.
Objednejte si Grilovací mix, a zakuste tak kvašené delikatesy a ochucovadla. Na výběr máte i mix ochucovadel: vyzkoušíte koření – ječmeno-cizrnové miso, tekuté koření Luggi a novinku Yumchi, které jsou naprostou klasou v marinování.
Jak si vychutnat Beavia delikatesy při grilování?
Dokonalá příloha Kimchi a řepa
Kimchi, nebo řepa budou vždy skvělou volbou k opečenému masu, klobáskám, tofu. Příjemná pikantnost chilli v Kimchi a křenu v kvašené řepě dodají vašemu pokrmu ten správný říz.
Kimchi burger – Řepový burger
Zlatým grálem každé grilovačky jsou bezesporu poctivé a šťavnaté burgery, které při zakousnutí v ústech odstartují absolutní chuťovou explozi. Vyzkoušejte ověřený recept na kimchi burger, po kterém se ihned zapráší. Řepový burger je chutnou alternativou pro všechny vegetariány.
Kimchi hermelín a řepový hermelín
Hermelín je česká klasika – výborný sám o sobě, naložený, či grilovaný. Zapomeňte na univerzální koření z balení kupovaných hermelínů. Lžíce Kimchi nebo řepy a pořádné propečení vám zaručí delikátní zážitek.
Jak použít Luggi při grilování?
Luggi je skvělé univerzální tekuté koření, které nahrazuje běžná tekutá koření na trhu, či sójové omáčky. Na rozdíl od zmíněných je Luggi bez lepku a vegan. Skvěle poslouží jak při přípravě marinád, tak při přípravě vynikajících zálivek na salát.
Jak použít miso pastu při grilování?
Miso je japonská kořenící pasta. Perfektně naložené maso v chutné marinádě je slastí pro chuťové buňky. Miso svou jedinečnou silnou umami chutí dokonale podtrhne chuť grilovaného masa. Vyzkoušejte marinádu s Miso.
Jak použít Yumchi [jamči] při grilování?
Omáčka propoující světy chutí. Pro studenou i teplou kuchyni. Základ na topinky, do marinád nebo jako dip dle vaší fantazie… Vždy po ruce k rychlému dochucení. Stačí pár lžiček, je velmi silné chutě a koncentrace. Intenzivní plná štiplavá chuť s jemným nádechem zázvoru a papriky s dozvuky cibule a česneku. Inspirujte se recepty.
Více informací:
-
Jak se vyrábí Beavia delikatesy?
Výroba je naše vášeň. Loupání, čištění, krájení, míchání – ručně a s láskou. Každý den zpracováváme tuny zeleniny ve vlastní továrně ve Všechlapech u Benešova s pomocí nejnovější technologie strojního plnění do sklenic. Naše produkty, jsou čistě přírodní, bez přidaných konzervantů a přidaného cukru. Zeleninu během sezony nakupujeme od českých farmářů a dbáme na její kvalitu. Mimo sezónu si ji pečlivě vybíráme u evropských pěstitelů.
Složení je poctivé, v salátu najdete samé dobroty a špetku lásky, jak říkají v Beavia.
-
Proč má sklenice kimchi vypouklé víčko? Proč kimchi bublá?
Kimchi je živé. Obsahuje probiotické kultury, které způsobují bublání Kimchi a nafukování víčka. Po otevření může Kimchi vystoupat nahoru. Otevírejte nad dřezem či talířem. Jedná se o „zeleninový burčák“.
-
Jsou produkty Beavia bez lepku?
Všechny kvašené saláty, tekuté koření Luggi i omáčka Yumchi jsou bez lepku. Pouze Miso může lepek obsahovat.
Pozn. Lepek slouží jako potrava pro probiotické bakterie v průběhu procesu kvašení. Výsledný produkt je zbaven veškerého lepku. Beavia výrobky jsou certifikovány a testovány.
-
Proces fermentace neboli kvašení či kysání
Mléčné kvašení patří mezi nejstarší formy úpravy a uchovávání potravin mimo vegetační období. Jde o přirozený důsledek činnosti 3 druhů přátelských bakterií, jež vytvoří kvalitní prostředí s potřebnou pH (kyselost), díky které se mění obsah cukrů a škrobů. Fermentovaná potravina je nutričně hodnotnější než její původní složky a svou kyselostí je blíže pH přirozenému pro zažívání. Činnost probiotických bakterií tímto ušetří práci při trávení a tělo může energii použít na jiné procesy. -
Co znamená označení 107 KTJ/g na etiketách kvašených salátů?
KTJ/g – Kolonie Tvořící Jednotky na gram – Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.
Pozn. Počet probiotik u produktů Beavia je pravidelně měřen v laboratořích.
Adresa pro případné vrácení zboží:
- Výrobek nelze vrátit v zákonem stanovené lhůtě 14 dnů, jelikož se jedná o potravinu podléhající rychlé zkáze. Více naleznete v obchodních podmínkách obchodu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.